close
EntertainmentFilmsTV-series

Zo vind jij een goede netflix serie

Zo vind jij een goede netflix serie 

Omdat het aanbod aan zowel series als films op Netflix natuurlijk gigantisch is, is het natuurlijk zonde dat je een hoop van je tijd kwijt bent aan het vinden van een geschikte film of serie. Speciaal daarom hebben we aan aantal praktische tips voor je, die je hierbij kunnen helpen. Zo is het minuten lang scrollen voor goed verleden tijd en weet jij in no-time een leuke serie of film te vinden, zodat je direct kunt beginnen met kijken. Doe er dus je voordeel mee!

Waar houd je van?

Als je op zoek bent naar een goede netflix serie, moet je eerst weten wat je smaak is. Kijk daarom eerst naar de genres die je aanspreken en maak daar een lijstje van. Als je bijvoorbeeld van actie houdt, kun je kiezen uit series als Dexter, Breaking Bad en The Walking Dead. Ben je meer in humor geïnteresseerd, kijk dan naar Arrested Development of The Office. Of misschien vind je het juist leuk om in een fantasiewereld te duiken? In dat geval zijn The Hobbit of Lost interessante opties. Door eerst even te kijken naar wat voor genres je aanspreken, wordt het makkelijker om de perfecte serie te vinden die bij jou past.

Recensies bekijken

Als je net begint met kijken naar een nieuwe serie, is het altijd goed om eerst even de recensies te lezen. Zo weet je gelijk of de serie aansluit bij wat jij leuk vindt. Iedereen vindt namelijk iets anders leuk. Misschien vind je de humor wel heel erg leuk, maar vind je de plot wat minder. Of misschien is het voor deze serie juist andersom. Hoe dan ook, door even de recensies te lezen, weet je gelijk of een serie iets voor jou is of niet. Dit bespaart je uiteindelijk heel wat tijd en teleurstellingen. Het is natuurlijk zonde om te blijven kijken naar een serie die je eigenlijk niet leuk vindt. Dit kost je niet alleen onnodig tijd, maar ook stroom. Vooral wanneer je er halverwege bij in slaap valt. Wanneer je veel streamt, is het goed te kijken of je internetverbinding wel snel genoeg is. Ook is het handig om direct even je energiecontract erbij te pakken. Zo kun je online zowel je internet, televisie als contract voor je energie vergelijken. Je ziet dan in één overzicht welke kosten je nu hebt en wat een eventuele potentie andere leverancier je kan bieden.

Bekijk eerst de trailer

Het is altijd een goed idee om de trailer van een film of serie te bekijken voordat je beslist of je er al dan niet naar gaat kijken. Op die manier weet je in ieder geval wat je te wachten staat en kun je op basis daarvan een keuze maken. Plus, het is een goede manier om een gevoel te krijgen van wat je allemaal te wachten staat. Als het je bevalt wat je in de trailer ziet, dan is de kans groter dat je de film of serie in zijn geheel leuk vindt en dus ook blijft kijken. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op de regel, maar het is nog steeds een goede algemene richtlijn om te volgen. Dus als je de volgende keer nog twijfelt over een nieuwe serie, kijk dan eerst even naar de trailer. De kans is groot dat het je zal helpen een uiteindelijke keuze te maken.