close
EntertainmentFilmsTV-series

Tips voor een avondje binge watchen

Tips voor een avondje binge watchen

Je hebt er al weken en misschien zelfs wel maanden opgewacht. Eindelijk is het dan zover! Het nieuwste deel van je favoriete serie komt eindelijk uit. Sterker nog, alle aflevering worden tegelijk gepubliceerd. Kortom, die wil je natuurlijk zien! Je zit er natuurlijk niet op te wachten om iedere avond één aflevering te kunnen kijken. Tijd dus om een heerlijke avond ‘bingewatchen’ te plannen. Dit kun je doen met jezelf, maar natuurlijk ook met je partner of vrienden. Om ervoor te zorgen dat jij onbezorgd kunt blijven kijken, is een goede voorbereiding natuurlijk wel zo prettig. Speciaal daarom hebben we enkele praktische tips voor je!

Zorg voor een comfortabele outfit

Wanneer je een avondje heerlijk op de bank wilt gaan bingewatchen, dan is dit natuurlijk niet prettig om dit in een strakke spijkerbroek te doen. Maak het jezelf daarom lekker comfortabel en doe iets makkelijks aan. Populaire outfits voor tijdens het bingewatchen zijn vaak een trainingsbroek, maar ook een sportlegging voor vrouwen is hierin een goede keuze. Zo zit je broek niet te strak en heb je alle bewegingsvrijheid. Hetzelfde geldt ook voor je bovenkleding. Vooral voor veel vrouwen is het een verademing wanneer ze bijvoorbeeld een lekkere veel te grote trui van zichzelf of hun partner aan kunnen trekken. Een paar dikke sokken en je bent klaar om te ‘bingen’. Wel is het verstandig om in plaats van de verwarming enkele graden hoger te zetten, lekker een dekentje te pakken. Niet alleen is dit beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Zorg voor een goede televisie

Binge watchen kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren. Zo kun je de nieuwste films en series streamen vanaf je telefoon, tablet, laptop of televisie. Vooral wanneer je de nodige tijd achter elkaar gaat kijken, is een goede televisie natuurlijk wel zo prettig. Heb jij geen geschikte televisie en nu ook niet de financiële middelen om er eentje aan te schaffen? Dan is het lenen van geld misschien wel een optie. Dit kan bij vrienden of familie, maar gebeurt vaak toch door een stukje schaamte bij een bank of andere geldverstrekker. Vraag jij jezelf af, hoeveel kan ik lenen voor een nieuwe televisie? Dan is het goed om in gesprek te gaan met je bank om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast kun je vaak ook bij verschillende gerenommeerde bedrijven terecht voor bijvoorbeeld een televisie op afbetaling.

Zorg voor iets lekkers

Ga jij de nodige uurtjes achter elkaar genieten van een nieuwe serie of film? Dan mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken. Omdat het gekraak van een zak chips niet prettig is onder de film, is het handig deze alvast in schaaltjes te doen. Zo kun je ook eventueel alvast een hapjesplank maken met allerlei lekkere versnaperingen, zodat je tijdens het bingewatchen alleen nog maar van je plek af hoeft om naar het toilet toe te gaan of om eventueel wat drinken te pakken. Met deze ‘ingrediënten’ ben jij ervan verzekerd dat je een avondje onbezorgd kunt bingewatchen!