close
EntertainmentFilmsOnlineTV-series

De beste en nieuwste entertainment voor dit seizoen

De beste en nieuwste entertainment voor dit seizoen

Nu de lente aanbreekt, is dat voor veel mensen weer het sein om naar buiten te gaan. Je kan immers weer door gezellige winkelstraten lopen en ergens een terrasje pakken om te genieten van het mooie weer. Ook is het heerlijk om tijd door te brengen op je balkon of in je tuin. Deze kan je helemaal klaarmaken voor de zomer met nieuwe bloemen en planten. Maar natuurlijk brengt de lente niet alleen maar mooi weer met zich mee. Er zullen nog best wat dagen bij zitten die lonken tot het binnen zitten. Want zeg nou zelf, wat is er fijner dan op de bank kruipen met een dekentje en je volgeladen telefoon terwijl het buiten regent? Het kan natuurlijk zo zijn dat jij de afgelopen periode alle nieuwste series en films wel hebt gezien, en ben je toe aan nieuw entertainment. Gelukkig wordt er in deze tijd in een sneltreinvaart nieuwe content geproduceerd. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Waar vind je de nieuwste films en series?

Na Netflix en Disney+ hebben wij sinds kort weer een nieuw streaming platform beschikbaar in Nederland: HBO Max. Geliefde klassiekers zoals Friends en Lord of the Rings zijn via dit platform te streamen. Maar ook de nieuwere films en series, waaronder Dune, Game of Thrones, en Euphoria, hebben een plekje gekregen op HBO Max. Ook zijn Netflix en Disney+ continue bezig met het uitbreiden van hun inmiddels grote en diverse aanbod. Natuurlijk wil je het liefste een abonnement op al deze platformen, maar het is voor velen niet haalbaar qua budget. Websites zoals app.nl kunnen jou hierbij helpen om de juiste keuze te maken voor jou. Zo heb jij toegang tot de films en series die jij het leukst vindt en betaal je je niet blauw aan alle platforms!

Verrijk je filmavond

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal om na een lange dag studeren of werken, op de bank te ploffen en door het vele aanbod van streamingdiensten te scrollen. Af en toe kan het ook leuk zijn om je avond speciaal te maken met een ouderwetse filmmarathon. Denk aan: een beamer, veel kussens en dekens, en natuurlijk lekkere snacks. Nodig je beste vrienden uit en kies van te voren alvast de films die je wilt bekijken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om er een thema-avond van te maken met een bepaald decennium of genre. Een ander leuk idee is om de films te bekijken van je favoriete acteur of regisseur. Wees creatief en pas het eten en drinken aan op de films die je gaat kijken. Zo ben je gegarandeerd van een gezellige avond!